Coaching en

Therapie

Middels de coaching en therapie kijk ik samen met jou naar de patronen die jij ontwikkeld hebt, naar onbewuste motieven en vooronderstellingen, naar onbewuste en vaak automatische reacties vanuit je verwondingen die je hebt opgedaan in de loop van je leven om jezelf te beschermen. Dit is een boeiend maar soms ook pijnlijk proces wat moed vraagt, en wat leidt tot herstructurering van je gedachten, emoties en gedragingen. Het is een prachtige manier om de verantwoordelijkheid over je leven te nemen en meer levensadem te genereren.
Loop jij tegen jezelf aan, worstel je steeds maar weer met hetzelfde probleem waardoor jij een energielek opdoet? Ben jij je passie en je vreugde verloren? Heb je een moeilijke en indrukwekkende gebeurtenis of periode meegemaakt waardoor je nu merkt dat het aandacht nodig heeft? Heb je in de relatie met je partner of met anderen te maken met moeilijkheden waar je zelf niet uitkomt? Ben je snel bezorgt en remt dat jou in het zetten van stappen? Ben jij jezelf een beetje kwijtgeraakt en weet je niet meer wat je wil en welke kant je op moet? Loop je rond met zware of donkere gedachten waar je met niemand uit je omgeving over durft te praten? Zijn er bepaalde skills die je zou willen ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Heb je simpelweg een adempauze nodig? Ik help je graag verder.

In een veilige en vertrouwde gespreksomgeving waar jij de ruimte heb om stil te staan bij wat er in jou bezig is, bij wat jij nodig hebt. Samen met mij ga je door onze gesprekken nieuwe ervaringen opdoen ten aanzien van jouzelf, in de relatie met anderen en ten aanzien van moeilijke gebeurtenissen in je leven. Je kunt bij mij o.a. terecht als je hulp nodig hebt in verband met:

Bindingsangst
Boosheid
Burn-out
Discipline
Eigenwaarde
Faalangst
Gezinsproblemen
Grenzen stellen
Hechting
Innerlijke conflicten
Keuzes maken
Laag zelfbeeld
Midlifecrisis
Motivatie
Negatief zelfbeeld
Nieuw samengestelde gezinnen
Onverwerkte gevoelens
Onzekerheid
Opvoeding
Ouderschap
Overspannenheid
Perfectionisme
Persoonlijke ontwikkeling
Relatieproblemen
Sociaal contact
Stress
Trauma
Verdriet
Verlatingsangst
Verlegenheid
Verlies
Verwerking kindertijd/jeugd
Zelfvertrouwen
Zelfzorg
Zingeving

Online coaching en therapie

Woon je in het buitenland of heb je tijdelijk niet de gelegenheid of de gezondheid om naar de praktijk toe te komen, dan bied ik je de mogelijkheid van online coaching en therapie. Hoewel het directe contact in levende lijve altijd mijn voorkeur geniet heb ik niettemin goede ervaringen opgedaan met online coaching en therapie. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en tarieven als voor coaching en therapie in de praktijkruimte.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op...

In het kort

De Levensadem Psychosociale hulpverlening is een professionele praktijk voor psychosociale therapie, relatietherapie en coaching.

Contact

Marie-Yvonne Klostermann
Thorbeckelaan 29
5103 BT Dongen

Telefoon

Mobiel: 06-24181473

Overige info

Aangesloten bij de LVPW, RBCZ en de SCAG
KvK: 72004266
BTWnr: NL 001680578B81
AGB-code praktijk: 90068147
AGB-code zorgverlener: 90109141