Relatietherapie

Een veilige en geborgen relatie is het fundament om als mens volledig je potentieel te bereiken en optimaal voldoening te ervaren in het leven. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen met een veilige en geborgen relatie zich in algemene zin gelukkiger voelen en sneller stappen durven te zetten richting ontwikkeling en ontplooiing. Een veilige en geborgen relatie is als de schat in de akker, een wijze koopman verkocht alles wat hij bezat om zich de schat in de akker te verwerven.

Heb je moeilijkheden in je relatie, lijkt het alsof jullie elkaar niet meer verstaan? Voel jij je onveilig bij je partner en ervaar je geen verbondenheid? Zijn er problemen op het gebied van intimiteit? Is er een gebrek of gemis waar je niet goed de vinger op kunt leggen? Of ervaar je je relatie als saai en niet meer uitdagend?

Ik help jullie graag verder om tot een veilige en geborgen relatie te komen waar ieder van jullie kan ervaren dat hij zichzelf mag zijn en waar er tegelijkertijd een onderlinge interactie is die jullie samenzijn en individuele eigenheid versterkt.

Relatie experience

Ervaar je relatie in het hier en nu! Geniet van wat goed is, verstevig wat zwak is, deel wat onbesproken is, herstel wat verwond is, groei samen in liefde en verbondenheid! Voor stellen die hun relatie als voldoeninggevend ervaren bied ik de Relatie experience aan, een preventief algemeen onderhoud op je relatie. Jullie volgen als stel een traject van 7 sessies van 90 minuten in mijn praktijk waarbij essentiële onderwerpen aan bod komen die steunend en richtinggevend zijn om een veilige en geborgen relatie in stand te houden of daar meer naartoe te groeien. De totaalprijs van 7 sessies van 90 minuten is €785,- incl. BTW.  Ben je geïnteresseerd en wil je meer info stuur me dan een bericht. Een mooi cadeau voor jezelf én je partner!

Relatietherapie op maat

Indien jullie relatie onder spanning staat, bied ik jullie relatietherapie op maat aan en ga ik samen met jullie kijken naar wat  er wel en wat er niet werkt in jullie relatie. Ik kijk daarbij naar ieder van jullie als individu en naar jullie interactiepatronen. Samen met jullie sta ik stil bij wat jullie als persoon nodig hebben, bij ieders onbewuste motieven en drijfveren, bij onbewuste en vaak automatische reacties vanuit verwondingen die je in je leven hebt opgedaan en die je geholpen hebben om jouzelf te beschermen, maar die nu wellicht niet meer functioneel zijn. Hierbij maak ik als ervaringsgerichte gestalttherapeut gebruik van wat er aan ervaringen bij mijzelf en bij jullie op de voorgrond komt en tevens steun ik daarbij op belangrijke aspecten van EFT, waarbij emotie en interactiepatronen elementen zijn die de nadruk krijgen.

S.A.M.E.N. Relatietherapie na een crisis

Is één van jullie vreemdgegaan? Is het crisis in jullie relatie? Ervaar je voornamelijk wantrouwen? Weet je niet waar je moet beginnen om de gevolgen van het vreemdgaan aan te pakken? Herstellen van vreemdgaan kan! Honderden stellen gingen jullie voor.

Ik help jullie stap voor stap met een speciaal ontwikkeld online programma door de wanhoop heen.  Aan de hand van video’s, een e-book en opdrachten werken jullie aan het herstel van jullie relatie.

Daarbij bied ik de mogelijkheid om jullie gedurende dit online programma te begeleiden met extra ondersteuning en relatietherapie als aanvulling op het programma en de bijbehorende opdrachten. Dit in onderling overleg.

Dit programma heet S.A.M.E.N.en staat voor:

Stilstaan
Amputeren
Meeleven
Evalueren
Nieuwe kans / Naweeën

Wil je hier meer informatie over en wil je het e-book en een proefles bekijken, klik dan hier.

Wil je het programma S.A.M.E.N.aanschaffen klik dan op deze link.

Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend meer informatie te krijgen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op...

In het kort

De Levensadem Psychosociale hulpverlening is een professionele praktijk voor psychosociale therapie, relatietherapie en coaching.

Contact

Marie-Yvonne Klostermann
Thorbeckelaan 29
5103 BT Dongen

Telefoon

Mobiel: 06-24181473

Overige info

Aangesloten bij de LVPW, RBCZ en de SCAG
KvK: 72004266
BTWnr: NL 001680578B81
AGB-code praktijk: 90068147
AGB-code zorgverlener: 90109141